Skip to main content

Blå toner med Skedsmo viseklubb

Skedsmo Viseklubb presenterer «Blå toner» i Blaker kirke som en del av Lillestrøm Kirkefestivals konsertprogram.

Skedsmo Viseklubb, Norges eldste aktive viseklubb (50 år i fjor), med dype røtter i det lokale kulturlandskapet, inviterer deg til dereskonsert «Blå toner». Den finner sted i Blaker kirke onsdag den 18. oktober. Som en del av Lillestrøm Kirkefestival, vil denne konserten by på en musikalsk opplevelse som vil berøre deg og etterlate et varig inntrykk.

«Blå toner» vil ta publikum med på en reise gjennom en rekke musikalske sjangre som passer inn i den kirkelige atmosfæren i Blaker kirke. Fra visesang til jazz, vil Skedsmo Viseklubb utforske en bred palett av toner og stemninger.

Når man tenker på musikkens rolle innenfor kirkelige ritualer, kan man ikke unngå å erkjenne dens kraft til å formidle følelser, skape fellesskap og uttrykke tro og hengivenhet. Musikk har lenge vært en integrert del av kirkens liturgi og har evnen til å løfte og berøre oss på en dyp og personlig måte. Ved å blande ulike sjangre som jazz, spirituals, blues, folkemusikk og visesang der teksten står sterkt, søker man å skape et rom for refleksjon og ettertanke.

Medvirkende: Skedsmo viseklubb

Onsdag 18. oktober kl. 19.00//Blaker kirke//Pris: kr. 175,-

KJØP BILLETT