Skip to main content

Mugisho

Ungdommelig, show, moderne pop

Artist, multiinstrumentalist, låtskriver og produsent Mugisho Nhonzi har flere hits på samvittigheten, og nylig hatt stor suksess med de dypt personlige singlene «Leve» og «Running With Angels» fra egen livshistorie, utstyrt med kraftige budskap som er i tråd med alt hva kirken ønsker å stå for.

Mugisho ble født i Kongo og kom til Norge da han var 4 år som flyktning med sine syv søsken for å unnslippe borgerkrigen i hjemlandet. I sin ungdomstid gikk han på skole her i Lillestrøm kommune, der han valgte å gå musikklinja på Lillestrøm videregående skole. Men det var da han studerte musikkdesign i Oslo at hans artistkarriere virkelig skjøt fart.

Dette resulterte i hits med flere titalls millioner avspillinger på Spotify, med blant annet singlene «No Pressure», «Play With You», «One More Night», og ikke minst samarbeidet med Clairmont og Julie Bergan på̊ låten «Can’t Help Myself». I mellomtiden har den unike historien hans blitt fortalt på landets største talkshows, samtidig som han har rukket å være på̊ prestisje-festivaler som by:Larm og Trondheim Calling, samt opptrådd på̊ store scener som Skral Festival, X-Games og VG-Lista Rådhusplassen foran over 80.000 tilskuere.

Det er derfor med stor entusiasme at vi får ønske Mugisho velkommen hjem til Lillestrøm kommune for å fortelle sin musikalske historie, og samtidig berike Kirkemusikkfestivalen med et moderne, ungdommelig og mer sekulært musikalsk uttrykk, som er utrustet med viktige, oppbyggende budskap om tro, håp og kjærlighet.

Medvirkende: Mugisho

Onsdag 18. oktober kl. 19:00//Lillestrøm kirke//Pris: kr. 75,-

KJØP BILLETT