Skip to main content

Lillestrøm barnekorkonsert

Konsert med Lillestrøm kirkes barnekor og Gaute Ormåsen

Vi inviterer til konsert med Lillestrøm kirkes barne- og ungdomskor i Lillestrøm kirke. Koret er områdets eldste kor for barn og unge, og har vært sammenhengende i drift siden 1961. Vi tilbyr et flott musikkmiljø med vekt på sangglede og mange fine opplevelser. Det er 3 korgrupper med barn/ungdom fra 6- 16 år som alle vil delta på konserten både med hvert sitt program og fellesnummer. Ungdomskoret deltar i starten av oktober på NM for kor i Trondheim og vil presentere litt av NM-programmet sitt.

Med oss har vi fått artisten Gaute Ormåsen som har fått internasjonal suksess med flere prosjekter. Som låtskriver har han skrevet sanger for verdensstjerner som Alan Walker og Robin Schulz. Det var også sikkert noen som ikke ble særlig overrasket da det viste seg at Gaute var bak en av maskene i «Subwoolfer» som stakk av med seieren i MGP 2022. Karierren begynte lenge før, da han i 2003 med i Norges første Idolprogram på TV2. Her tok Gaute Ormåsen en hederlig 2 plass like bak Kurt Nilsen.
Kort tid etter ga han ut albumet ¨New Kid in Town¨ som solgte hele 30 000 eksemplarer. Singelen ¨Chasing Rainbows¨ nådde 1 plass på VG-lista.

Velkommen til konsert med mye fin barnekorsang, ungdomskor, dans, og en flott soloartist. Det blir også en egen avdeling med Gaute Ormåsen.

Medvirkende: Lillestrøm kirkes barnekor og Gaute Ormåsen

Torsdag 19. oktober kl. 18:00//Lillestrøm kirke//Barn under 16 år gratis, voksne kr .150,-

KJØP BILLETT